SUBSCRIBE TO TMCnet
TMCnet - World's Largest Communications and Technology Community

TMC NEWS

TMCNET eNEWSLETTER SIGNUP

Monese simplifica obtinerea de servicii bancare in Romania
[December 06, 2017]

Monese simplifica obtinerea de servicii bancare in Romania


BUCURESTI, Romania, December 6, 2017 /PRNewswire/ --

Utilizatorii isi pot deschide de acum, instant, un cont bancar local in 20 de tari din Zona Euro 

Monese, furnizorul de conturi bancare instante, s-a extins in Europa si, de acum, ofera servicii bancare oricarui roman. Pentru a sarbatori, compania le ofera clientilor posibilitatea de a efectua transferuri intre conturile britanice si cele europene, fara comision, pana la o valoare de 350 de milioane de euro.

De la lansarea serviciilor in Europa la sfarsitul lunii septembrie, persoane de peste 50 de nationalitati detin atat un cont britanic cat si unul european, iar cardurile Monese sunt deja in fiecare din cele 20 de tari. Cu peste 200 000 de conturi Monese deschise si cresterea numarului de tranzactii cu 20% in fiecare luna, compania se indreapta catre o tinta de 1 milion de tranzactii in luna decembrie. Peste 70% din clientii activi folosesc conturile Monese drept conturi bancare principale pentru a-si primi salariile.

Contul local Monese poate fi accesat prin aplicatia de mobil, in una dintre cele 8 limbi disponibile, inclusive in limba romana.

Norris Koppel"Suntem foarte entuziasmati sa putem aduce Monese in Romania, sa oferim acces cat mai multor persoane la servicii bancare ca pentru oricare cetatean al acestei tari."

Clientii nostri isi pot deschide, simplu si rapid, un cont european prin aplicatia Monese. Persoanele care lucreaza in diferite tari din Europa isi vor putea primi salariile in contul lor local, fara a li se percepe comisioane pentru aceasta operatiune.


 Monese s-a lansat in septembrie 2015 si a fost primul cont bancar din Marea Britanie administrat in totalitate de pe mobil. Pentru a se inscrie, utilizatorii descarca aplicatia, o folosesc pentru a-si face un video propriu (selfie), adauga o poza a buletinului sau a pasaportului si cateva informatii de baza pentru profil. Monese efectueaza anual tranzactii de peste 1 miliard de dolari iar volumul de tranzactii creste lunar cu 20%. Compania Monese este bazata in Londra, Marea Britanie si in Tallinn, Estonia si, de la incheierea unei runde de Serie A de anul trecut, numarul angajatilor a crescut la 90.

Pentru mai multe informatii viziteaza: https://monese.com/gb/ro/freemovement

Note catre editori 

Press kit: https://drive.google.com/drive/folders/1WagEe9J2gNlsp_881NKi37xm8F_vbnzi?usp=sharing  

Atat aplicatia Monese cat si site-ul web sunt disponibile in urmatoarele limbi:
Engleza
Romana
Germana
Franceza
Italiana
Spaniola
Bulgara
Portugheza braziliana


[ Back To TMCnet.com's Homepage ]Technology Marketing Corporation

35 Nutmeg Drive Suite 340, Trumbull, Connecticut 06611 USA
Ph: 800-243-6002, 203-852-6800
Fx: 203-866-3326

General comments: tmc@tmcnet.com.
Comments about this site: webmaster@tmcnet.com.

STAY CURRENT YOUR WAY

© 2018 Technology Marketing Corporation. All rights reserved | Privacy Policy